My Wedding Planner az esküvője megszervezéséhez

by
My Wedding Planner

Mivel az esküvője élete egyik legszebb napja lesz, ezért ne bízza a véletlenre a megszervezését! A My Wedding Planner szívesen segít a külföldi vagy multinacionális pároknak. Összesen háromféle csomag közül lehet választani a weboldalon.

A szervezők bármikor a rendelkezésére állnak, ezért lehetőség nyílik a kérdései megválaszolására. A My Wedding Planner nem hagyja cserben abban az esetben sem, ha a beszállítókkal való egyeztetésre van szükség.

A terembérléssel, illetve a menükóstolással kapcsolatos teendőket is elintézik a szakemberek. A dekorálással és az ültetéssel is minden rendben lesz a profizmusnak köszönhetően. Természetesen, a szervezők részt vesznek az eseményen, és segítenek a koordinálásban. A My Wedding Planner az utolsó pillanatokban is képes segítséget nyújtani, ezért garantáltan elégedett lesz vele.

A részletek megbeszélésére a személyes találkozókon nyílik lehetőség. Így teljesen biztos lehet benne, hogy az esküvője tökéletesen fog sikerülni. A My Wedding Planner ügyel arra, hogy a vendégek is remekül szórakozzanak.