emelőgépkezelő tanfolyam

Vegyen részt az emelőgépkezelő tanfolyamon!

by

A világon rengeteg különféle technikai foglalkozás van, de egyiküket sem lehet összehasonlítani a darukezelő romantikusan szakmájával! A magasság, amiben a daru kezelője dolgozik, lehetővé teszi a táj hihetetlen szépségének megfigyelését.

Az államilag elismert emelőgépkezelő tanfolyam egy rendkívül jól fizető és nagyigényű munkához segítheti Önt hozzá. Köszönhető ez annak, hogy hazánkban ma nagyon sok különböző építkezési és ipari létesítmény van, ahol daru üzemeltetőre van szükség. Ezen kívül, a gépkezelő munkája nemcsak Budapesten, Debrecenben, Miskolcon és Nyíregyházán releváns, hanem külföldön is. Ha szakemberré szeretne válni ezen a területen, akkor az emelőgépkezelő tanfolyam az, amire szüksége van! Az emelőgéprek üzemeltetői elméleti és gyakorlati oktatását magasan képzett szakemberek végzik.

Az emelőgépkezelő tanfolyam elvégzése után, a résztvevők megkapják a szakmai alkalmasságot igazoló összes szükséges dokumentumot és tanúsítványt, ami megnyitja az ország legjobb építőipari vállalatainál a munkahelyek ajtaját.