Tolatóradar, fogyasztáscsökkentő mágnes, és mini kamerák?

by
A Traffipax Boltnak köszönhetően a vezetés élmény lehet

Imádod a sebességet, azonban eddig még sohasem merted kipróbálni, hogy mekkora maximális sebességet ér el a gépkocsid, mivel tartasz a rendőröktől, meg a kameráktól, na meg attól, hogy elveszik a jogosítványodat? Akkor végre itt az ideje, hogy tégy ez ellen! A Traffipax Bolt weboldalán igazi technológiai vívmányokkal lehet kiegészíteni egy autót. Innen számos olyan kütyüt vásárolhatsz, amelyeknek köszönhetően mindig egy lépéssel a rendőrség előtt járhatsz majd, így sohasem kapnak el gyorshajtásért.

Vegyük csak sorra, hogy mi minden szerezhető be a Traffipax Bolt internetes felületéről. Mindenekelőtt olyan eszközök, amelyek időben figyelmeztetik a sofőrt, hogy éppen mérik a sebességet. Ezek között megtalálható a lézerblokkoló, a radarjelző, traffipax jelző és persze zavaró, radardetektor, Blinder blokkoló, Laser Interceptor. Egy ilyen felsorolás után biztosan megfogalmazódott benned a kérdés, hogy minek ennyi név, amikor szinte mindegyik ugyanazt a feladatot végzi el, vagyis jelzi a sebességmérést, illetve blokkolja azt. A kérdés jogos. Azonban a Traffipax Bolt webáruházban azért kapható ilyen sok szerkezet, mert a rendőrség is többféle eszközt használ a sebességmérésre. Ráadásul folyamatosan újabbnál-újabb technológiai újításokkal rukkol elő, amelyekkel megpróbálja kiszűrni a túl gyorsan közlekedő járműveket. Ezt igyekeznek ellensúlyozni a fent említett technológiai vívmányok, amelyek figyelmeztetik a sofőröket, így azok visszaállhatnak a megengedett sebességintervallum korlátai közé.

A Traffipax Bolt polcain azért ennyire nagy a választék, mert gyakran több eszköz együttes használata nyújthat tökéletes biztonságot. Látogass el a Traffipax Bolt internetes felületére és rendeld meg a szükséges eszközöket, amiknek a segítségével ezentúl már nem kell tartanod a büntetésektől! Most már mindenféle aggodalom nélkül kipróbálhatod, hogy mit tud a járgányod, csupán arra kell vigyáznod, hogy mindvégig az úttesten tartsd. A Traffipax Bolt webshopnak köszönhetően, most a legvadabb álmaidat is megvalósíthatod és kiélheted.