szaunázás

Tények, amelyek a szaunázás mellett szólnak

by

Amennyiben kellemes és egyben hasznos időtöltésre vágyik, keressen fel egy jól felszerelt uszodát vagy wellness központot! Miért? Azért, mert ott megtapasztalhatja a szaunázás kiváló szervezetet megújító, közérzetet javító és ellenálló képességet növelő hatást. Páratlan élményben lehet része, amit utána nagy valószínűséggel rendszeresíteni fog az életébe.

A felfűtött kabinban elpusztulnak a kórokozók, megelőzhetőek a felső légúti, hurutos megbetegedések és a járványok. Edződik a szív, hiszen a meleg és a hideg váltakozásának köszönhetően kitágulnak, majd összehúzódnak az erek. Fokozódik a bőr anyagcseréje, az elszarusodott hámréteg fellazul, így az zuhanyozás közben egy arra alkalmas szivaccsal könnyedén eltávolítható.

Ezután bőrünk egészen megújul, feszesebbé, lágyabbá válik. A szaunázás igazi relaxációs élmény is, ahol elmélyülhetünk, meditálhatunk, igazán önmagunkkal lehetünk. Ha mégis társaságra vágyunk, vigyük magunkkal a családunkat, barátainkat és osztozzunk velük a valódi felüdülés élményében!