Televízió csomagok – interaktív televíziózás

by
Interaktív televíziózás
Interaktív televíziózás

Ha meguntuk a régebbi, hagyományos tévénket őskövületnek tartjuk és unjuk a helyi csatornák műsorait, ne hamarkodjuk el a döntéseinket. Televízió csomagok, akár interaktív tévézéshez is kevésbé új készüléken.

Az IPTV tulajdonképpen internet alapú tévézést takar, vagyis az adások egy LAN kábelen keresztül jutnak el hozzánk, akár az internetkapcsolat is. Ehhez kapcsolódik még egy set-top box használata is, vagyis egy dekóderé. Az Invitelnél lehetőségünk van igényelni ezt a fajta szolgáltatást.

Az IPTV segítségével a kívánt tartalom személyre szabott, mi választjuk ki a nekünk tetsző különféle csatornákat tartalmazó csomagokat. Ezen kívül, a műsort bármikor leállíthatjuk és visszatekerhetjük, ha esetleg nem hallottunk valamit tisztán vagy éppenséggel nagyon viccesnek találtunk egy kijelentést és újra szeretnénk felcsendíteni.

A videotékában temérdek film vár ránk, amelyeket kényelmesen megtekinthetünk az otthonunkból, mindenféle mozijegyre való pénzt megspórolva. Nem kell kidobni a működőképes készüléket, mégis interaktív televíziózás jön létre.