búvóhelyek a 8. kerületben

Találtál már búvóhelyet Budapest 8. kerületében?

by

Sokaknak a 8 kerület nem jelent többet Budapest egyik ismert negyedénél, azonban azoknak, akik gyakran bérelnek ki búvóhelyeket, ez egy álomhely. A buvohelykereso.com-hoz hasonló oldalakon egy helyen megnézheted, hogy milyen búvóhelyeket találhatsz a 8. kerületben.

Akik ismerik ezt a lehetőséget, azok nem is haboznak ezen az oldalon, hanem azonnal kibérelik több órára vagy egy egész éjszakára az óriási nappalival és egy külön hálószobával rendelkező randihelyet. Ez tökéletesen beválik a meghitt együttlétekre, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt.

Azok a párok mindenképp jól járnak ezzel a szerelmi fészekkel, akiknek már több hete nem jár más a fejükben, mint az édes kettes, a romantika és persze az erotika. Nyilván leginkább azok bérelnek ilyen helyeket, akiknek otthon nem nyílik lehetősége arra, hogy megéljék ezeket, illetve a hotelszobára nincsen pénzük vagy nem szeretik ezeket.

A könnyen megközelíthető búvóhelyre bármikor benézhettek, hiszen csak egy foglalás szükséges hozzá. A hálószobába mindig bekészített virágcsokor vár rátok, amely még különlegesebbé teszi a randit. Már a bérléssel is le tudod venni a kedvesed a lábáról, hát még akkor, amikor beléptek az ajtón és egy nagy csokor rózsa fogadja a szerelmed.

A lakás kedvelt része a nappali, ahol már el is kezdhetik a huncutkodást, ha már nem bírtok magatokkal, köszönhetően a komfortos sarokülőnek. A fürdőszobában pedig egy bekészített fürdőlepedő vár rátok, illetve egy komfortos sarokkád, ahol nem csupán fürödni lehet és lazítani, hanem olyan dolgokat is csinálni, ami valóban felfűti a kapcsolatot és az egész élményt megalapozza.

A nappalival egybekötött kis konyhában minden a rendelkezésetekre áll egy különleges vacsora elkészítéséhez. A nappali és a konyha között egy bárpult van, ami a kis spot lámpák révén egyedi látvány nyújt. Továbbá az is a randihely mellett szól, hogy bármivel meg lehet közelíteni. Sőt, még parkolási lehetőség is van az utcán. Ha ezzel szeretnéd meglepni a szerelmed, akkor jól teszed, ha minél hamarabb foglalsz!