Sony telefonok széles választéka

Sony okostelefon egyedülálló kamerával

by

Érdekes úton indult el a cég az okostelefonokkal kapcsolatban. Míg a legtöbb gyártó csak a jól bevált séma alapján csiszolja és fejlesztgeti a készülékeit, addig a Sony okostelefon teljesen eltérő vonalat képvisel. Úgy tűnik, hogy a gyártó igen bevállalós és nem fél új dolgokkal kísérletezgetni.

Természetesen itt is megtalálhatóak az alsó és középkategóriás készülékek, amelyeket az L1 és ez utóbbiakat az L2 termékcsalád darabjai testesítenek meg.

Tökéletesen alkalmasak a mindennapi használatra. Hogyha egy különlegesebb Sony okostelefont keresünk, akkor érdemes az XA és az XZ modellek között keresgélni. Ebben az esetben már kiváló kamerával és nagyszerű képernyő technológiával találkozhatunk. Az Sony okostelefonok Xperia XZ Premium változatai az igazi maximalistáknak készültek.

Egyedülálló felhasználói élményben lehet része annak, akik kipróbálja az egyedi Motion Eye technológiával felszerelt kamerát és a 4K HDR képernyőt. Ezen felül természetesen a hardver többi része sem hagy kívánnivalót maga után a teljesítmény tekintetében.