Salgó polc terhelhetősége

Sok tényező függvénye a Salgó polc terhelhetősége

by

Egy komoly méretekkel rendelkező raktárhelyiségben vagy olyan műhelyben, ahol sok alkatrészre van szükség rendszeresen, mindenképpen lennie kell egy strapabíró állványrendszernek, amire a holmik felkerülhetnek. Egyszerűen képtelenség mindent, átlátható módon a padlón tárolni. Nem meglepő tehát, hogy előtérbe fog kerülni a Salgó polc terhelhetősége.

Minél több terméket akarunk arra felhelyezni, annál stabilabbnak kell lennie. A merevség és jó ellenálló képesség gyakran csökken a polcok szélességének és mélységének a növekedésével. Ez teljesen érthető, hiszen minél nagyobb felület áll szabadon a rendelkezésre, külön támaszték nélkül, az annál gyengébbé válik. A Salgó polc terhelhetősége tehát több tényezős, amire figyelni érdemes.

Ez ne tántorítson el bennünket, hiszen maximálisan a helyi viszonyokhoz formálható a teljes állványzat, így elérhető, hogy olyan megoldások legyenek kidolgozva, amelyeknek megfelelően a Salgó polc terhelhetősége fokozódik. Erre vonatkozóan, további információkat tudhatunk meg a salgopolc.pro oldalon.