Vonalkód nyomtató ipari felhasználáshoz

Remek megoldás a címkenyomtató

by

Az árucikkek csomagolására szinte bármi rákerülhet. Elsősorban valami frappáns, figyelemfelkeltő logóra és feliratra van szükség. Ugyanakkor szükség van a vásárlók megfelelő tájékoztatására is az adott termékkel kapcsolatban.

A címkenyomtató ebből a tekintetből egy rendkívül hatékony és hasznos eszköznek számít, aminek a sokoldalúságát kellően ki tudják használni a szakemberek. Aki még nem dolgozott címkenyomtatóval, az talán nem is sejti, hogy milyen sok lehetőség rejlik ebben az eszközben.

Azért, hogy forgalomba kerülhessenek egy bizonyos gyártó termékei, vonalkódra is szükség van, aminek szintén szerepelnie kell az árucikken. Néhány vonal és számjegy rengeteg információt hordoz magában.

Ez alapján történik az azonosítás, amihez vonalkód olvasót használnak. Az a címkenyomtató nevezhető manapság minőséginek kelléknek is, ami időtálló nyomatot képes készíteni. Ehhez viszont egy fejlett technológia szükséges, ami megtalálható a digicode.hu webáruház által forgalmazott termékekben. A címkenyomtató általános formákat és egyedien megtervezett alakzatokat is képes elkészíteni.