Bringás alkatrészek minden mennyiségben

Praktikusnak számít a csomagtartó

by

Egy jól felszerelt bringával szinte minden akadályt le lehet küzdeni. A csomagtartó azoknak is hasznos lehet, akik nagyobb túrára készülnek, de abban az esetben is jól jön, amikor vásárolni szeretnénk.

A kínálatban megtalálhatóak azok az oldaltáskák, amelyeket a csomagtartóhoz lehet rögzíteni. Ennek köszönhetően még több dolgot vihetünk magunkkal. Sajnos nem olyan egyszerű kiválasztani a megfelelő változatot, mert annak kompatibilisnek kell lennie a bringa vázával.

Aki nem igazodik el a csomagtartók között, annak szívesen segít a bikediscount.hu csapata. Bizony, gyakran előfordul, hogy egy hátizsák nem elég. Ráadásul a tikkasztó melegben nem valami kényelmes, hogyha egy megpakolt hátitáska melegíti az ember hátát. Lehúzza a vállakat, jobban fárad a hát, hiába az ergonomikus kialakítás.

Több km tekerést követően, a legkényelmesebb kerékpáros hátizsák is kényelmetlenné válhat. A csomagtartó viszont szó szerint leveszi a terhet a kerékpáros válláról. Amennyiben sikerült kiválasztani és megrendelni a megfelelő változatot, a felszerelése már nem számít nehéz feladatnak.