Piroska Gyula hétzáró gondolatai egy helyen

by
Piroska Gyula
Piroska Gyula

Vannak könyvek, amelyeket elfelejtesz, és vannak, amelyek hozzátesznek az életedhez. Piroska Gyula Lökd a kecskét a szakadékba! című könyve az utóbbi csoportba tartozik. Rengeteg pozitív gondolatot, bölcs tanácsot oszt meg olvasóival.

Eredetileg cégvezetőknek és cégtulajdonosoknak íródott. Azonban ez nem jelenti azt, hogy egy háziasszony nem olvashatja el. Tulajdonképpen mindenkinek érdemes legalább egyszer a kezébe vennie. A könyv Piroska Gyula Hétzáró gondolatait gyűjti egy csokorba. Egy év termése. A könyv szórakoztató, kerülve a nyakatekert, nehéz mondatokat.

Azonban emellett is megőrzi tartását, és mély gondolatokat ébreszt az olvasóban. A nap végén, amikor elfáradsz, olvass belőle egy-egy fejezetet. Feltölt, kikapcsol, és elgondolkodtat. Bár fennáll a veszélye, hogy egyszerre kiolvasod, ahogy ez egy előző olvasóval meg is történt. Ez esetben tudd, bármikor nehézséged van, elő tudod venni.

A szerző nem erőlteti Rád a gondolatait, csupán véleményt formál, tanácsot ad. Legyen szó bármilyen témáról, a szöveg a lényegre koncentrál. Végre nem egy elnyújtott, hosszan taglaló írás. Valóban a fontos dolgokat emeli ki. Ha úgy érzed, már most kézbe vennéd, látogass el a weboldalra. Egy kattintás, és Tiéd a könyv.