Piliscsillag, napcsillag és a szakralitás összefüggése

by
Piliscsillag, napcsillag

Mindenkiben ott lobog az égi tűz, amit fentről hozott magával, amikor lejött a Földre, hogy aztán itt megkezdje életét. Sajnos azonban, az idő múlásával és a nevelés hatására, amit szüleinktől kapunk, legyen az bármennyire is jó szándékú, elfelejtjük az eredeti célunkat. Jó volna erre ismét rátalálni, hiszen csakis akkor lehetünk ismét teljesek. A Piliscsillag, napcsillag című könyv sokat mesél az ősiségről és a misztikáról.

A szakralitás a magyar nép egyik jellemzője, de mivel, már a legtöbb képviselője ennek a csodálatos nemzetnek szétszóródott a világban, egyre jobban szakadunk el a gyökerektől. Valójában van egy hazánk és ott volna dolgunk, de az anyagi javak hajszolása miatt messze megyünk, amivel csak a saját életünket tesszük tönkre.

A Piliscsillag, napcsillag című könyv sok olyan kérdésre ad választ, ami feltárhatja elménket és segíthet rálelni az eredetileg velünk hozott célokra. Otthonunk szívében több olyan kultuszhely is megtalálható, amit érdemes felkeresni, hogy átjárjon bennünket a lüktető energia. A Piliscsillag, napcsillag egy remek olvasmány, amit megéri megismernünk.