fogászat

Ortopéd fogászat a tökéletes mosolyért

by

Első hallásra paradoxonnak tűnhet, de kiderült, hogy a jólétünk nemcsak az anyagiaktól, hanem a fogak jelenlététől vagy azok hiányától is függ. Kortól függetlenül, mindenki szép és egyenletes fogakat szeretne. Ebben segít az ortopéd klinikai fogászat, aminek lényege, hogy diagnosztizálja és kezeli a fogak integritásának, funkcióinak különféle megsértését, továbbá protéziseket vagy speciális eszközöket szerel fel.

Gyakran találkozhatunk olyan emberekkel, akik az egymással való kommunikáció során szégyenteljesen eltakarják a szájukat. Az egyenetlen és sárga fogsorral rendelkező emberek, akiknek a helyzetén még a szuvasodás is ront, gyakran bizonytalanok.

Hát mit mondhatunk akkor azokról, akik teljes vagy részleges foghiányban szenvednek? Csupán egyetlen fog hiánya is negatívan befolyásolja a teljes rágás működését, megváltoztatja a harapást és rontja az artikulációt. De az ortopéd fogászat mentőövként szolgál ezekben a helyzetekben. Ha elégedetlen a fogaival, mi tökéletes mosollyal ajándékozzuk meg!