öntöző szivattyú

Öntöző szivattyú az aszály mérséklésére

by

Az elmúlt évek egyre inkább azt jelzik előre, hogy rendszeressé fognak válni a több hétig tartó eső nélküli időszakok, aminek eredményeképpen a növénytermesztés bármilyen formában nehéz feladat lesz a jövőben. Az éves csapadékmennyiség amúgy is elég csekély az országban, ezért aztán jól jön odahaza egy nagyobb teljesítményű öntöző szivattyú, amivel kellő eredményt érhetünk el.

Amennyiben adott a forrás, amit kiaknázhatunk, legyen az egy ásott, fúrt kút, esetleg forrás, patak a kert végében, akkor egyszerűen megoldható a területünk folyamatos vízzel történő ellátása. Az öntöző szivattyú lesz a teljes rendszernek a szíve, ami pumpálni fogja a kellő mennyiségű folyadékot. Ennek az elosztás, már egy teljesen más dolog, amit egyedi módon kell megoldanunk.

Az eredményesség érdekében jól tesszük, ha alaposan felmérjük a lehetőségeinket. Ami az öntöző szivattyú megvásárlását illeti, azt megoldhatjuk kényelmesen otthonról is, a denakert.hu weboldalon. Válaszuk ki azt a típust, amelyik elegendő teljesítménnyel rendelkezik, majd adjuk le rá a megrendelésünket!