Mik lehetnek az impotencia lelki okai?

Muszáj beszélni az impotencia lelki okairól!

by

A tapasztalat azt mutatja, ha a férfiak szexuális zavarai kerülnek képbe, az érintettek túlságosan is szégyellik a témát ahhoz, hogy segítséget kérjenek.

Ennek ellenére, az impotencia lelki okai túlságosan is valósak ahhoz, hogy a szőnyeg alá söpörve úgy tegyünk, mintha minden rendben volna. Bátran kijelenthetjük, hogy az impotencia lelki okai ugyanolyan komolyak, mint a szervi, fizikai elváltozások és sérülések. Az első helyen kétségtelenül a stressz áll.

A modern élet irdatlan iramot diktál az élet minden területén, olyan nyomás alá helyezve a családfőket, aminek roppant nehéz megfelelni. A fáradtság, a túlterheltség és a megfelelési kényszer hatása pedig nem éppen a vágyfokozásban csúcsosodik ki.

Az impotencia lelki okai közé egyébként a mély gyászt vagy a válást is nyugodtan besorolhatjuk, hiszen az említett élethelyzetek nagyban képesek megkeseríteni az ember hétköznapjait. Szerencsére van megoldás! Keresse bizalommal a Potenciaáruház munkatársait, akik szívesen segítenek a problémájával kapcsolatban!