Műanyag zsákok többféle méretben

Műanyag zsák a kerti munkálatokhoz

by

A veszélyes anyagok és hulladékok szállításának körülményeit szigorú törvényrendeletek szabályozzák. Az ADR minősítéssel ellátott műanyag zsák típusok tökéletesen alkalmasak az említett hulladékfajták szállítására. Ezeket a termékeket be lehet szerezni a shop.zalapack.hu webáruház jóvoltából.

Azért, hogy legalább a zsákkal kompenzálhassuk a benne szállítandó anyagok környezetre veszélyes faktorát, ez a fajta zsáktípus 100%-ban újrahasznosított, erős alapanyagból készül.

Megfelelő kóddal van ellátva, szilárd és ömlesztett anyagok szállítására alkalmas, amelyeknél a szemcseátmérő nem korlátozott és ezt a csomagolást a szabályzatok engedélyezik.

Persze ezen kívül más műanyag zsák szintén vehető ebből a webshopból. Tekintse meg az egész felhozatalt! A vastagságuk, a méretük, a kialakításuk eltérést mutat, viszont ez lehetővé teszi a helytállásukat az egymástól különböző felhasználási területeken. A műanyag zsák leginkább a mezőgazdaságban, építő-, vegyi és az élelmiszeriparban használatos, de bárki alkalmazhatja a kerti munkálatok során is.