infraszauna

Modern kialakítású infraszauna

by

Egy kellemes és kényelmes hétvégi pihenésre vágyik a barátaival? A Hemlock faanyagból készült infraszauna a minőségi körülmények mellett, a maximális kényelmet is biztosítja. A természetes világos színe fokozza a nyugalmi állapotot. A tetőzetben különböző színű világítás van beszerelve, amelyeket a hangulata szerint állíthat be.

Az infraszauna 3 személynek biztosít elegendően tágas helyet. A kikapcsolódás élménye fokozható a szauna belsejébe beszerelt rádiókészülékkel, illetve az ahhoz tartozó USB csatlakoztatóval, ezáltal a kedvenc zeneszámait hallgathatja. Természetesen a friss levegő a szabályozható szellőzésnek köszönhetően folyamatosan biztosítva van.

Az infraszauna teljes spektrumot sugárzó lámpákkal gondoskodik arról, hogy az ígért jótékony hatás teljes mértékben kibocsátásra kerüljön. Amennyiben szívesen beszerezne az otthonába egyet, látogassa meg az üzletünket! Amennyiben tanácstalan, úgy kérhet szakmai segítséget is! Hívja meg barátait szaunázásra és évezzék együtt a kényelmet, jó hangulatot és egészséget!