szexi harisnya

Mindenki gardróbjába kell egy szexi harisnya!

by

Sokan nem hordanak szoknyát és harisnyát, mert úgy vélik, számukra ezek előnytelen viseletnek számítanak. Holott az igazság az, ha szexi harisnya kerül a combokra, bizony a látvány mindent vinni fog. A combfixes, hagyományos, vékony, illetve vastag típusok között garantáltan talál Ön is megfelelőt, csupán azt kell eldöntenie, hogy milyen mintájú legyen, valamint milyen színű. A webáruházunkban ugyanis a klasszikus testszínű és fekete mellet,t kedvére válogathat a fehér, barna, vörös, bordó és krém árnyalatok közül is.

A szexi harisnya nem hiányozhat egy nő ruhatárából sem, hiszen minidig akad olyan alkalom, amikor kicsit hivalkodóbban, merészebben érdemes felöltözni. A szexi, vonzó megjelenés nemcsak a fiatalok kiváltsága, egy korosodó nő is érezheti magát szépnek, kívánatosnak. A szexi harisnya csak rásegít a külső megjelenésre, ugyanakkor önbizalmat ad minden nőnek. Az általunk forgalmazott darabok nem csupán hétköznapi viseletre kiválóak, az erotikus vagy romantikus estéken is jelentős szerephez juthatnak.

Az idő múlásával sok hölgynek akad gondja a csípő, comb és has táján kialakuló zsírpárnákkal, amiket egy nadrágban még el lehet rejteni, viszont egy nyári ruhában, estélyiben már nem. Számukra alternatívának számít a test harisnya, ami egy durvaszövésű darab és remekül lefedi, eloszlatja a kibuggyanó úszógumikat. A test harisnya segítségével egy arányosabb testalkatot lehet varázsolni bármilyen ruha és szoknya alatt. Természetesen ebből is sok változat létezik már a piacon, némelyik egészen a melltartóig felhúzható, míg mások csak derékig jönnek fel.

A combnál a hossz szintén változhat, térdig vagy combközépig nyúló modelljeink különböző alkalmakra válnak ideálissá. Érdemes említést tenni az erotikus változatokról is. Az olyan test harisnya, ami az egész testet egyfajta overálként betakarja, csipkés, az áttetsző anyagának köszönhetően viszont mindent megmutat, kellően képes felcsigázni minden férfi vágyait. Az ilyen modellek levetésével sem kell sok esetben bajlódni, mert az intim együttléthez a bugyirész szándékosan nyitott maradt.