Mi az a tórikus kontaktlencse?

by
Tórikus kontaktlencse
Tórikus kontaktlencse

Aki nem szakavatott a kontaktlencsék szempontjából, az nem feltétlenül tudja, hogy mit jelent a címben leírt kifejezés. Nincs ezzel semmi gond, hiszen sokak számára nem világos, hogy egészen pontosan mit jelent a tórikus kontaktlencse megnevezés.

Eláruljuk a nagy titkot: ez egy olyan eszköz, ami többek között abban az esetben jöhet jól, ha valakinek mondjuk szemtengelyferdülése van. A tórikus kontaktlencse abban tud támogatást nyújtani, hogy a látás ne legyen homályos és a viselők képesek legyenek az apró részleteket is könnyedén észrevenni.

Természetesen csak akkor tanácsos ilyen lencsét venni, ha valakinek ezt az orvos írta fel, hiszen magáról senki nem tudja eldönteni, hogy szükséges-e számára a tórikus kontaktlencse. Ennek tükrében tehát azt ajánljuk, hogy mielőtt rendelne a drdio.hu oldalról tórikus kontaktlencsét, menjen el az Appelt Optikába és vizsgáltassa meg magát azzal kapcsolatban,

hogy milyen eszközre lenne szüksége az optimális látás elérése érdekében! Ha pedig megvan a válasz a kérdésére, akkor ne tétovázzon sokat, hanem rendelje meg minél hamarabb a terméket!