Méretpontos gumiszőnyeg, mindenki elégedett vele

by
Méretpontos gumiszőnyeg
Méretpontos gumiszőnyeg

Nagy léptekben előre haladó fogyasztói társadalmunkban egyre több személygépkocsi lepi meg a világunkat. Ha egy kicsit megáll az ember a rohanásban, és körbenéz maga körül, csak autót és nyüzsgő tömeget talál. A megszámlálhatatlan ember hetente járja a diszkont áruházakat, állandó versenyfutást végeznek a polcok között.

Aztán a verseny után, nem számít, ha esik, ha fúj, beül az egész család, hogy hazautazzon. Ilyenkor jól fog a méretpontos gumiszőnyeg az autóban, mert rendszeres szokása a fiatal csemetéknek, hogy valami majszolásba kezdjenek. Habár a személygépkocsi ura határozottan megtiltotta a kocsiban való evést, ezt rendszeresen áthágják. De ezt így kell elfogadni, ha már órákat töltöttek a gyereksarokban ugrándozva, teljesen megfeledkeztek az éhségükről. Most viszont, amikor az autóba kerültek, és meglátták, mi finomság halmozódott egy helyre, egyből lecsaptak. Ezért minden alkalommal felértékelődik a méretpontos gumiszőnyeg értéke, amikor a diszkont áruházból hazaindul a család.

A méretei annyira jól igazodnak az autó belső teréhez, hogy ha szándékosan is próbálja az ember, nem képes a koszt és sarat alája gyűrni. Amikor a válogatás időszakában volt, és jobbra-balra kérdezősködött, mindenki óvva intette, gumiszőnyeget ne vásároljon, mert ugye, a gumi bármilyen minőségű is, azért gumiszaga van. De tekintettel a gyerekei időszakos kellemetlen viselkedésére, végül csak a méretpontos gumiszőnyeg mellett döntött, és nem bánta meg.

Mert azóta egy pár pillanat a személygépkocsi takarítása, csak kikapja időnkét a méretpontos gumiszőnyeg párokat hátulról, kirázza, ha van idő rá, egy kicsit lemossa, és máris mehet tovább dolgára. Ellentétben a rengeteg félelemmel, a gumiszőnyeg teljesen szagtalan, nem csúszik és alatta soha nincs víz, sár vagy penész. A másik jó tulajdonsága, amit feltétlenül érdemes megemlíteni, az, hogy nem kopik, habár még az elején van a használatnak, a méretpontos gumiszőnyeg úgy néz ki, mintha most vásárolta volna az üzletből, nincs karcnyom, nincs kopásnyom egyáltalán. Az autó és az autó ura is elégedett a választással.