Elemes kerítés

Mekkora a kerítés súlya?

by

Nem elég a terv és a vásárlás, valamint az alapok kiásása. Miután a kerítés megvásárlásra került, el lehet kezdeni a többi feladat szervezését. Ugyanis a szállítás a vásárló feladata. Amivel számolni kell, az elemek és az oszlopok súlya.

Ezek az adatok weboldalunkon keresztül is elérhetőek, de ha bárki megkérdezi, pontos információt adunk róla. Az itt felsorolt mennyiségeket kell beszorozni a vásárolt mennyiséggel és ekkor lehet kalkulálni a rakomány teljes súlyával.

Ez azért fontos, mert a raklapokra helyezett kerítés elemeinek a szállítását minden esetben a vásárlónak kell megszervezni. Az igaz, hogy cégünk tud ajánlani olyan fuvarozót, aki már több alkalommal vállalta a házhoz szállítását, de ezt senki sem köteles elfogadni, amennyiben tud jobbat.

A kerítés elemei raklapokon vannak elhelyezve, mégpedig 16 db kerül egyre és az oszlopok közül pedig 15 db. Ennek kell pótkocsit vagy kisteherautót találni. Ha kevés elemet vásárol valaki, nem gond a szállítás, viszont ha többet, akkor ezek súlya miatt alaposabb szervezés szükséges.