szőrfogó

Meg lehet úszni a borotválkozás utáni takarítást

by

A borotválkozás egy aprólékos, több lépésből álló tevékenység, amit a férfiak nagy része hetente legalább egyszer elvégez. Az előkészületek és a borotválkozás után még ott van ugye a takarítás is. Ha kíváncsi, hogy milyen eszköz könnyíti meg a borotválkozás utáni takarítást, akkor itt megtudhatja: https://ballvin.hu/termek/szorfogo-tukorre-tapado/.

Végre itt egy kiegészítő, amelyikkel minden szőrszál oda kerül, ahova kell, ezért a borotválkozás után nem lesz nagy rendetlenség a fürdőszobában! Nem vitás, hogy minden úriembernek problémás dolog, amikor borotválkozás után a mosdót és a környékét takarítani szükséges, mert szanaszét szállnak a szőrszálak.

Szerencsére ennek most vége és végképp el lehet felejteni az eddig hatástalan megoldásokat, mint például, hogy valaki egyenesen a kádba ülve borotválkozik, vagy teljesen belehajol a mosdókagylóba, hogy egy szőrszál se essen a kagyló mellé. A sikert a nagyon egyszerű, de mégis hihetetlenül nagyszerű és praktikus kellék adja, ami nem más, mint a tükörre tapadó szőrfogó.

A férfinak ezzel a kendővel nincs is más dolga, mint a könnyű tépőzárral csatolni ezt a nyak köré és a másik oldalán található tapadó korongokat a tükörre tenni. A borotválkozás befejeztével pedig könnyedén és nagyon gyorsan ki lehet üríteni azt a szemetesbe.

A ballvin.hu internetes áruházban ez két színben is megvehető, fehérben és feketében. Aki a webshoptól rendeli ezt meg, annak is örülhet, hogy a kiszállításra egyáltalán nem kell sokat várni. A legtöbb esetben maximum három nap után már ki is érkezik a csomag és a kelléket azonnal használni lehet.

A tükörre tapadó szőrfogó még akkor is kiváló segítség, amikor valakinek tényleg hatalmas a szakálla és szeretne attól megszabadulni a lehető legmakulátlanabb módon. Ekkor is rendesen fel kell tenni a tükörre tapadó szőrfogót és már kezdődhet is a szépítkezés. A produktum nem mellesleg jó áron kapható Ballvin shopban, ezért már csak emiatt is megéri ezt megvenni innen. Mivel egy olyan boltról van szó, amelyiknek saját raktára van, ezért világos, hogy a felhozatal valóban óriási.