Konyha tervezés és kivitelezés: melyik stílus áll Önhöz legközelebb?

by
Kitchendesign.hu

Kétség sem fér hozzá, hogy a konyha a lakás egyik legfontosabb helyisége, ahol a családtagok szívesen fogyasztják kedvenc ételeiket és beszélik meg az aznapi történéseket. Természetesen, annak érdekében, hogy mindenki jól érezze magát a konyhában, fontos a megfelelő design mellett dönteni. A minimáltól a high-tech stílusig, a Kitchendesign.hu weboldalon számos megvalósítási lehetőséget találhat.

Rengetegen pontosan ezen ok miatt döntenek ezen webshop mellett, ahol temérdek opció közül lehet választani. Manapság igen nagy népszerűségnek örvend az indusztriális dizájn. Itt a legfontosabb szerep a konyhabútoroknak jut, amelyeknek a színe lehet szürke, fehér és természetesen fekete is.

Nyilván adott ezen árnyalatok kombinálása is az öregített fával. Általában itt nem dominálnak a már megszokott zöld, barna és kék színek. Ezen stílusnál nem igazán divatosak a felső szekrények, és ezek helyett csak pár nyitott polc van. A pult lehet fa, fehér akril vagy márvány. A megfelelő kellékek kiválasztásában áll rendelkezésre a Kitchendesign.hu csapata.

Emellett nagy kedvenc a rusztikus stílus. Azért szeretik ezt annyira sokan, mert az ilyen konyha meghittséget, békét és családias hangulatot biztosít, ami nagyobb családoknál igen fontos. Igen lényeges a felhasznált anyagoknak a minősége és természetessége. A Kitchendesign.hu segíthet rámutatni azokra a termékekre, amelyek tökéletesen passzolnak ehhez az irányzathoz.

Nem maradhat ki a felsorolásból a klasszikus dizájn sem. Az ilyen helyiségeknél is kulcsfontosságúak a konyhabútorok és azoknak a kiegészítői. Erre jó példa a párkányléc vagy a felső elemekre szerelt galéria. Mondani sem kell, hogy ezek igencsak fel tudják dobni a konyhabútor hangulatát.

Legtöbb esetben díszes párkányléc követi a konyhabútor felső elemeinek vonalát. Ha valaki a Kitchendesign.hu mellett dönt, akkor bátran választhatja a minimál irányzatot is, ami a 21. században igazán felkapott. Itt főszerep jut a bútoroknak, amelyeknek a legfőbb tulajdonságai a díszítésmentesség és a teljesen egyszerű formavilág, illetve a sima, letisztult egyszerű felületek.