Jó foglalkozás a logikai játékok gyerekeknek

by
Logikai játékok gyerekeknek

Azok az igazán értékes játékok, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem tanulni is lehet belőlük és fejlesztik a kicsik képességeit. Jó ötlet a logikai játékok gyerekeknek megvétele, mert ezek olyan feladványokat tartalmaznak, amelyek megdolgoztatják az agyat.

Nyolcéves kortól ajánlott például az okosodjvelunk.hu internetes játéküzletben megvásárolható Babushka nevezetű, egyszemélyes játék, amelyik most 20% kedvezménnyel szerezhető be. A játékosnak egy matrjoska babuskát kell összeraknia olyan módon, hogy az egyik felét a másikhoz löki, mire azok egymásba ugranak. Vigyázni kell azonban, mert a pálya olyan csúszós, hogy a nem megfelelő irányba dobott babarész könnyen lecsúszhat a jégről. De nemcsak ez az egyedüli nehézség ebben a játékban, mert a magasabb szintű feladványokban korlátozott a lépésszám is.

A logikai játékok gyerekeknek kategóriájában számtalan más típusú játékszer is fellelhető. Jöjjön el a webáruházba minél hamarabb, és válogasson gyermekének a bőséges és nívós felhozatalból!