Verdás játékok, kár lenne kihagyni

Itt vannak a legszuperebb Verdás játékok!

by

Ha a gyerekszobából azt halljuk, hogy „brumm!”, akkor biztosak lehetünk abban, hogy valamilyen izgalmas autós játék zajlik. Lehet, hogy éppen a csodálatos verdás játékok vannak főszerepben, amelyekkel órákig tartó versenyeket, izgalmas kalandokat lehet átélni a lakásban.

Nos, tudjuk, hogy a játékok akkor keltik fel a legjobban a gyerekek érdeklődését, ha valamilyen történethez köthetik azokat. A Verdák animációs filmsorozat a lehető legjobb eszközt ragadta meg ahhoz, hogy elsősorban a fiúk figyelmét felkeltse, vagyis az autókat. A kisebb-nagyobb verdák mind rendelkeznek valamilyen emberi tulajdonsággal: Villám McQueen ifjú pörgős versenyautó, aki kicsit el van kényeztetve, Sally egy kalandokra éhes fiatal Porsche, Cimbi életvidám régi vontatós kocsi, a móka nagymestere.

A verdás játékokban is úgymond „átjönnek” ezek a tulajdonságok. A cselekmény roppant izgalmas és mozgalmas, ami alatt a nézők végigizgulhatják a Villám McQueen, Matuka és Sully Monster Truck kalandjait.

Mivel az animációs film óriási sikert aratott, szinte borítékolható volt, hogy meg fognak jelenni a különböző verdás játékok, pólók, bögrék, stb. Ez valóban így történt, a „Cars” rajongók legnagyobb örömére. A jatekwebshop.eu webáruházban is tekintélyes helyet kaptak a vicces, kedves vagy éppen haragos autók.

A kínálatban elsősorban természetesen jelen vannak a különféle kocsik, mint a Villám McQueen vagy Jackson Storm távirányítós autók és természetesen a legnépszerűbb figurák. Persze ne gondoljuk azt, hogy a verdás játékok kínálata nem áll másból, mint a „főhősök” figuráiból, kocsikból és izgalmas versenypályákból.

Lehet választani például verdás kártyajátékokat, színezhető tolltartókat, plüss párnákat, ugráló labdákat, matricákat, perselyeket, gumilabdákat, sőt, pop-up sátrakat is. A verdás játékok között még kerékpárt is találunk, ami remek ajándék lehet az igazán hűséges kis rajongóknak. Keresse fel Ön is a webshop remek kínálatát és lepje meg gyermekét pár kiváló minőségű, roppant szórakoztató darabbal!