Ismerje meg a mobil klíma előnyeit!

by
Ismerje meg a mobil klíma előnyeit
Ismerje meg a mobil klíma előnyeit

A lakások különböző pontjainak optimális hőmérséklet elérése sokszor igen nagy fejtörést okozhat. Hol a nappaliban, hol a gyermekszobában kellene változtatni, erre a problémára pedig kitűnő megoldás a mobil klíma beszerzése.

Ezeket a készülékeket kedvünk szerint tologathatunk egyik helyiségből a másikba, a gurulós talpnak köszönhetően. A mindenki számára könnyen kezelhető mobil klíma kijelző felülete segítségével, vagy a hozzátartozó távirányítóval a berendezés további lehetőségei közül igényeink szerint válogathatunk.

Beállíthatjuk a kívánt hőmérsékletet vagy az automata üzemmódot használva, a mobil klíma a hőmérséklet folyamatos mérésével eldönti, hogy milyen üzemmódba kapcsoljon. A levegő állapotának folyamatos mérésére is gondoltak a tervezők, ezért a beépített termosztát folyamatos értékelések küld erről.

Sok mobil klíma párátlanító funkcióval is rendelkezik, aminek a segítségével elkerülhetjük a penészgomba kialakulását az otthonunkban, amelyek igen károsak lehetnek az egészségünkre.