karácsonyi vitrázs függöny

Hangulatos küllemet ad a karácsonyi vitrázs függöny

by

A téli ünnepek közeledésével mindenkiben megindul valami, izgatottá válik. A háziasszonyok elkezdenek takarítani, készülődni, hogy a Szenteste és a karácsony tökéletes legyen. A legnagyobb kihívás ilyenkor a konyha. Miért ne dobná fel a tiszta főzőhelyiséget egy szép karácsonyi vitrázs függöny segítségével?

Az ablakra felhelyezett leheletnyi vékony anyag beengedi az ablakon azt a kevés fényt is, amit a téli időszak ad. A karácsonyi vitrázs függöny nem egy hagyományos függöny, rendszerint egy vitrázs pálcával rögzíthető közvetlenül az ablakon, nem kell hozzá karnis.

Az ünnepi hangulatot megidéző karácsonyi vitrázs függöny szolidan mintás vagy hímzett, aminek mentén méretre tudjuk szabni és csak végszükség esetén kell beszegni. A rendeléshez ingyen beszegés jár, így már ezzel egyáltalán nem kell foglalkoznia.

A méretvételnél javasoljuk, hogy kérjen másfélszer vagy kétszer több anyagot, mint amekkora az ablak szélessége. Ha már kellően ráhangolódott az ünnepre, ne feledkezzen meg az ünnepi asztal dekorációiról sem! Ami a legfontosabb elem ilyenkor nem más, mint az terítő.

A választékunkban fellelhető egyszerű vagy karácsonyi asztalterítő anyag tökéletes alap egy olyan abrosz elkészítésére, amivel nem találkozik a szupermarketek polcain. Egyedi, sajátos darabot kap azzal, hogy különleges asztalterítő anyag kínálatunkból rendel.

Ha nem szereti a giccses modelleket, a harangokat, akkor választhat olyat, ami selyemszerű és megannyi kisebb-nagyobb csillagokkal van tele. A jellegzetes piros és zöld árnyalatok mellett, gazdagon megmutatkozik az ekrű, az arany, az ezüst, valamint a krémárnyalata is. Az általunk forgalmazott asztalterítő anyag mindegyikét könnyen be lehet szegni, nem húzza az anyagot.

Az impregnált vászon jobban bírja a mosást ugyan, de nem kizárt, hogy egy makacs folt örök emlék marad rajta. Az ilyen helyzet kiküszöbölésére nagyobb mintás modellt válasszon. Az elegánsabb anyagok 40 fokon moshatóak, érzékenyebbek, de javukra váljon az a pozitívum, hogy jobban kijön belőlük a pecsenyefolt vagy a tortakrém.