gyors fogyás

Gyors fogyás helyett életmódváltás

by

A nyári, strandolós, napozós időszakra sokan szeretnének megszabadulni néhány kilótól, hogy majd jól mutassanak és magabiztosak lehessenek a lenge, vékony öltözékekben, fürdőruhákban is. Azonban, aki nem fog időben neki az életmódváltásnak, az abba a hibába eshet, hogy néhány héttel a szezon előtt a gyors fogyás alternatíváit kezdi keresgélni, de ennek sok buktatója lehet.

A legjobb eset, hogy nem fog sikerülni a gyors fogyás, de ha olyan módszert követ, aminek semmilyen tudományos alapja nincs, akkor még az egészségét is károsíthatja, ráadásul a kezdeti fogyás után, többszörösen visszahízhatja a ledobott súlytöbbletet. Tehát nem szerencsés a gyors fogyást ígérő csodadiéták közül választani.

Ha nem foglalkozott eddig a témával, akkor el kell fogadni, hogy az idei nyaraláson még nem lesz tökéletes alakja, de amennyiben követi például az alakorvoslas.hu oldalon található tanácsokat, akkor hosszú távú eredményeket érhet el, amelyeknek hála többé soha nem kell majd izgulnia azért, hogy közeledik a nyár és miként fog kinézni bikiniben vagy miniben, sortban. A gyors fogyás kérdése pedig szintén nem kell többé napirendre kerüljön.