A golyópálya 8 éves kortól ajánlott

by
Golyópálya
Golyópálya

Nem mindig olyan egyszerű kitalálni, milyen ajándéknak örülne egy kisgyerek. Szerencsére a golyópálya szinte minden nyolc év feletti kisfiúnak tetszik, ezért érdemes próbát tenni vele.

Már az építés is kihívás elé állítja a kicsiket, hiszen nem olyan könnyű eltalálni, melyik cső melyik alkatrészhez illik. Mivel a golyópálya műanyagból készült, ezért az sem jelent gondot, ha a kicsik esetleg leejtik az alkotórészeit. A csomagban többféle egyes és ívelt pálya is található, amelyekkel különféle alakzatok is megépíthetők.

Ráadásul, a szülők könnyen elvégezhetik a szükséges tisztítást az egyszerű felépítésnek köszönhetően. A golyópálya dobozában kétszáz darab golyó van, éppen ezért a kicsik remekül fognak szórakozni a játék segítségével. Lehetőség nyílik majd a fizika egyszerűbb törvényeinek a megismerésére is. Egyszerre többen is játszhatnak a pályával, tehát a kicsik számára ideális lehet, ha a szülők az Akebia Játék oldalán adják le a rendelésüket. A törhetetlenségnek köszönhetően akár éveken keresztül is használható lesz a golyópálya.