Gáz tervezés az otthonokban

by
Gáz tervezés
Gáz tervezés

A peg.hu vállalkozás többféle remek szolgáltatással áll az ügyfelek rendelkezésére. Elsősorban a fő profiljuk közé tartozik a csatornaterv elkészítése, illetve a fűtés korszerűsítése. A gáz tervezés egyszerűen és gyorsan lezajlik a peg.hu hozzáértő profijai segítségével. A cég vállalja az ingatlanon belüli rengeteg csatlakozó és a különféle fogyasztói hálózatok javítását is.

Ezen kívül segítenek az új készülékeket beszerelni, ha igényt tart rá. A területileg illetékes szolgáltató felé történő jóváhagyásról is gondoskodnak. A teljes körű ügyintézésre nem lesz gondja, hiszen a peg.hu szakemberei mindent megoldanak, ami a gáz tervezéssel kapcsolatos. Először is a terv jóváhagyási osztállyal kell egyeztetniük, ahol rövid határidővel teljesítik a megbízást. A lakossági lakásokon belüli gáz tervezés díja 40.000 forint + ÁFA, amibe a jóváhagyatás is beletartozik.

Amennyiben szükség van kéményméretezésre is, akkor a korábbi összeghez még 10.000 forint + ÁFA is hozzácsapódik. Ha Önnek nagyobb rendszerre van szüksége, akkor a gáz tervezés során egyedi árajánlatot fognak készíteni a profik, egy előzetes felmérést követően. Természetesen a gázzal működő eszközökön kívül, a falfűtés tervét is elkészítik, ha igényt tart rá. A korszerű megoldások egyik szereplője a falba épített fűtés, ami a meleg víz segítségével végzi el a lakás teljes egészének a fűtését.

Ez azért jó, mert a radiátorok és az egyéb berendezések nem fogják foglalni a helyet az otthonában, illetve a takarításukkal sem kell törődnie. A falfűtés egy újabb kiváló mód, amit egyre többen választanak. Amikor a falszerkezet a lakótér felé eső része szabad, akkor érdemes fűtéscsövekkel ellátni, hiszen a téli zimankóban nem biztos, hogy olyan jó megoldás a cirkógázos berendezés. A falfűtés a bútorozásban nem érintett, hiszen a fal síkján helyeznek el a padlófűtéshez hasonló, csak jóval vékonyabb átmérővel rendelkező csöveket. A csövekben áramoltatott meleg víz fogja biztosítani az egész lakás kellemes hőmérsékletét és a lakók ideális komfortérzetét.