szárított paradicsom

Fűszeres zamatú szárított paradicsom

by

A valódi finomságokat, csemegéket az ínyencek kifejezetten keresik, mert élvezettel készítenek ízletes ételeket. A nyár koncentrált íze a szárított paradicsom, ami igazi csemegének számít. Nagyon intenzív, fűszeres íze van, a konyhában pedig sokoldalúan használható fel.

A paradicsom folyadéktartalmának a 90%-át elveszíti aszalás közben, tehát 5 kg érett paradicsomból körülbelül 60 dkg szárított mennyiség lesz. Jelentős A-, B-, C-, E-vitamin, ásványi anyag és nyomelem tartalma van. Aszalt változatban is ajánlott a fogyasztása az egészséges táplálkozásra törekvőknek.

Pizzákat, tésztaételeket, kelt tésztákat, kenyereket, salátákat lehet gazdagítani szárított paradicsom hozzáadásával, ami a vízelvonás következtében különösen fűszeres ízű. Érdemes kipróbálni, hiszen érdekes és különlegesen finom.

A bulkshop.hu webáruház lehetőséget biztosít a szárított paradicsom megvásárlására, tehát innen szerezheti be rendkívül könnyen és remek áron. Lepje meg a családját egy különleges vacsorával, a szárított paradicsom használatával!