Profin kivitelezett meleg vízellátó rendszer

Fekvő bojler felszerelése szakember által

by

A működésüket tekintve nincs különbség a fekvő és az álló bojler között. Viszont, ha nincs elegendő hely, akkor célszerűbb megoldás a fekvő bojler felszerelése.

A kivitelezését inkább bízzuk szakemberre, mert elég egy apró hiba és máris csökken a hatásfok, de akár baleset is történhet. A fekvő bojler felszerelése során nem kell plusz munkadíjat fizetni. A villanybojler-csere.hu csapata, csupán a felhasznált anyagok árát számolja fel.

A weboldalon található „kisokos“ ikon segítségével szinte teljesen pontosan ki lehet számolni, hogy mennyibe kerül egy fekvő bojler felszerelése. Ez elég sok mindentől függ, viszont a megadott adatok alapján előre kiszámolható az összeg. Fontos a szakemberrel előre közölni, hogy jobbos vagy balos kivitelezésű termékre van szükségünk.

Egy 120 literes változat bőven kielégíti az adott épületben, egyszerre több helyen is a meleg víz igényeket. Tehát egy 3 tagú családnak valószínűleg megfelelő lesz. Ezzel kapcsolatban egy táblázat is található a weboldalon, ami megkönnyíti a választást. A fekvő bojler felszerelése minden esetben szakszerűen történik.