Fájdalommentes beavatkozás

Érvek a fog implantátum mellett

by

Nagyon gyakran lehet hallani, hogy sokan félnek a fogorvostól. De abba bele sem gondolnak, hogy néhány alkalom után megszűnhet a rengeteg szenvedés. Nincs többé fájdalom, kellemetlen lehelet, szájszag. A gyönyörű mosoly önbizalmat ad és bizonyos ételek elfogyasztásától sem kell többé tartózkodni.

Egyetlen fog implantátum ilyen sok problémát oldhat meg egy csapásra. Egyetlen rossz fog rengeteg szövődményt okozhat, amelyeknek a kezelése sokkal nehezebb lesz, mintha időben cselekedtünk volna.

Aki egy véletlen baleset folytán veszíti el a fogát, annak sincs oka aggodalomra. Ebben az esetben is mindenképp fel kell keresni a fogorvost egy fog implantátum révén megoldódik a gond.

Egyetlen fog elveszítésével felborulhat a rend a szájban. Az addig rendezett fogsor szép lassan elkezd eltolódni a hézag miatt. A fog implantátum mellett, gyakran alkalmazott beavatkozás a fogászati híd és olykor teljes állcsont helyreállításra is szükség lehet, ami 72 óra alatt kivitelezhető. Az árlista a dentelcentrumkelemen.hu weboldalon található.