Modern forgódaru

Egyéni igényekhez igazított forgódaru

by

A Konecranes nemzetközi és helyi tapasztalattal rendelkezik az emelési megoldások területén. Megbízható megoldásokat kínálnak az ügyfeleiknek, az általuk fejlesztett emelő berendezésekkel.

Kínálatukban mindekét típusú forgódaru megtalálható, a zárt XM acélszelvényes felül merevített és az alul merevített I-profilú egyaránt. A különböző kiviteleknek köszönhetően, a berendezések nagyon sokoldalúak, egyéni igényekhez igazodhatnak.

Legyen szó bármilyen iparágról vagy veszélyes környezetről, a cég garantálja, hogy eszközei mindenhol megállják a helyüket. A forgódaru falra vagy oszlopra szerelhető változat függvényében képes 180 foktól, akár 270 fokig elfordulni, de egyedi megoldásokkal teljes, 360 fokos fordulat is kivitelezhető.

A vasbeton talplemezekre a telepítés vagy áthelyezés egyszerűen kivitelezhető, gyors és költséghatékony megoldás. A cég szakszerű karbantartási szolgáltatást, valamint pótalkatrészeket is biztosít a berendezésekhez. Ha további információkra lenne szüksége, forduljon hozzájuk bizalommal!