Játékok széles választéka

Egyedi, szétszedhető játék autó készlet

by

Valószínűleg sokan emlékeznek arra, hogy annak idején milyen felemelő élmény volt a játékautókkal szórakozni. A gyermekek kíváncsiak és szeretik megvizsgálni miként működnek a dolgok.

Nem ritka, hogy a nem szétszedhető játékokat is szétszedik, majd megpróbálják ismét összerakni. A Modarri játék autó készlet esetében pont ez a fantasztikus.

Egyedi modelleket lehet építeni a rengeteg alkatrészből, amiket akár gyűjthetnek is. Csak a csemeték fantáziája fog határt szabni annak, hogy milyen típusú kisautót építenek meg.

Változatos színek, formák és minták jellemzik a különféle alkatrészek tucatjait. Ha már sikerült megépíteni a flottát, akkor szükség lesz egy nagyobb járműre is, ami képes szállítani a személyre szabott játék autó készletet. A Modarri kamion szintén a kínálat részét képezi. Aki a teljes készletet szeretné beszerezni, annak ezt sem szabad kifelejtenie a listáról. A játék autó készlet minden darabját ujjal lehet irányítani, ami gyerekszemmel még élvezetesebbé varázsolja a vezetést.