Egy masszív patkányfogó

by
Patkányfogó szerkezet
Patkányfogó szerkezet

Az ősz beálltával a gazdaságokban, de a házak körül is megjelennek a különböző kártékony rágcsálók, mint például az egerek, patkányok. Az állatállomány megvédésének és a rágcsálók által okozott károk megelőzésének érdekében, tanácsos beszerezni egy patkányfogó szerkezetet, hiszen ezzel sikeresen megritkíthatjuk a nem kívánatos vendégeket. Az itt található webáruház remek megoldásokat kínál a rágcsálók ellen.

Megvásárolhatóak itt a különböző csapdák, mérgek, illetve riasztók is. Aki a rágcsálómentesítés humánusabb formáját választja, annak tudjuk ajánlani például a drótkalitka patkányfogó modellt, ami egy élve-fogó csapda. Ez a csapda téglatest alakú, tradicionális, klasszikus modell.

Tartósságra tervezett, masszív kivitelezésű csapda, ami ha egyszer elkapta az áldozatát, többé nem szabadulhat, neki annyi, egy kártékony állattal mindjárt kevesebb. Lépjen be Ön is webáruházunkba, válogasson termékeink között, illetve informálódjon a remek árakról is, amelyekért a termékek megvásárolhatóak!