Garantált a jó hangulat

Ceremóniamesterrel az esküvő zavartalan lesz

by

Ha modern, városi esküvő a terv, akkor kicsit el kell rugaszkodni a hagyományok követésétől. Egyik ilyen változás, hogy nem vőfély szórakoztatja a násznépet. Napjainkban a ceremóniamester koordinálja az eseményeket a nagy napon.

Ellentétben a vőféllyel nem a vendégek megnevettetése a fő célja, hanem az esküvő napján minden zökkenőmentesen, a megfelelő időben történjen. Nem beszél rímekben, versben, ruhája nem népviseleti öltözék.

Előnye, hogy mindenben a házasulandó pár segítségére van, már a tervezés időszakában tanácsokkal, tapasztalatokkal látja el őket. Segít a helyszín kiválasztásában, a menü megtervezésében, az esküvő előtti hetekben együtt írják meg a forgatókönyvet. Az ünnepség napján pedig mindent felügyel, odafigyel a vendégek igényeire, kommunikál a zenekarral, a fotóssal, a felszolgálókkal.

Ha probléma merül fel azonnal cselekszik. A ceremóniamester kiváló kommunikációs képességekkel, gyors problémamegoldó készséggel megáldott személyiség. Foglalkozása hatalmas áldás a házasulandó pároknak.