NTN csapágy

Bírja a terhelést a talpas csapágyház

by

Egy minőségi csapágy képes felvenni a terhelés nagy részét és tovább vezetni azt. A talpas csapágyház sokféle módon felhasználható és ennek megfelelően számos típusa ismert.

Az NTN-SNR weboldalán többféle szempont szerint választható ki a megfelelő változat. A legkönnyebb dolgunk akkor lesz, hogyha a keresés során megadjuk a furat átmérőjét, a felfogató furatok közötti távolságot és magasságot. Ezek alapján már sokkal könnyebb lesz eligazodni a talpas csapágyház széles választékában, ami az ntnsnr.hu webáruházban található.

Ezek a modellek kifejezetten a nagy igénybevételre lettek tervezve. Az élettartamukat jelentősen megnöveli a minőségi kivitelezés, hiszen egytől-egyig a prémiumkategóriába tartoznak.

A talpas csapágyház cseréje esetén, az illeszkedésre érdemes fokozott figyelmet fordítani, mert a rosszul megválasztott modellek sokkal gyorsabban elkopnak a tervezetnél. De, ha a weboldalon megadtuk a pontos mérteket és így választottuk ki a talpas csapágyházat, garantáltan nem lehet belőle probléma.