Beszélgessen a Viber segítségével!

by
A Viber telefonra is telepíthető
A Viber telefonra is telepíthető

Az internetnek hála, lerövidülnek a távolságok. Ma már könnyedén beszélhetünk bárkivel, akinek van internetkapcsolata. Ehhez nincs másra szükség csak egy programra, mint a Viber aminek kiváló sávszélességre. Az ilyen programoknak hála, nemcsak személyes jellegű beszélgetések zajlanak le az interneten, hanem sok cég felhasználja a tárgyalások során.

Távol lévő ügynökök, ügyfelek és partnerek közötti kapcsolattartásra megfelelő eszköz a Viber. Nemcsak telefonra, hanem számítógépre is letölthető teljesen ingyen. A rendszer telefonszámok alapján keresi meg ismerőseinket, így díjmentes SMS és telefonhívás kezdeményezhető általa. A telefonszám megadásával a számítógépen is felhasználhatjuk ismerőseink listáját.

Videó hívás is kezdeményezhető, így az érzés még közelibb. A Viber nagyszerű kezdeményezés, hiszen így a távoli szeretteinkkel is tudjuk tartani a folyamatos kapcsolatot. Ezen a programon kívül, számos más kommunikációs applikáció is van, amellyel a távolból is megoldható a beszélgetés.

A Skype nemrég került a Microsoft tulajdonába és azóta sok fejlődésen ment keresztül. Nemcsak számítógépre, hanem telefonra is telepíthető, így akár telefonon is megejthető a hívás, beszélgetés, videós kommunikáció. A Skype a legnagyobb kommunikációs hálózattal rendelkezik, több millió aktív felhasználója van.

Konferenciahívás is kezdeményezhető vele, így a cégek is előszeretettel használják a megbeszélésekre. Egy kiküldetésben levő ügynök heti jelentése vagy online tárgyalás kezdeményezése már nem akadály, ennek a programnak a segítségével. A Skype a Windows alapú rendszerekbe már bele van építve, könnyedén használható telefonos és videó hívásra egyaránt.

Természetesen szükséges a használatához a megfelelő sávszélességű internetkapcsolat. Más kommunikációs applikációkkal ellentétben, nemcsak számítógépről, hanem telefonról is kezdeményezhető a videó hívás. Regisztrációja egyszerű, ismerősöket felhasználó név és teljes név szerint is kereshetünk. A távoli családtagokkal könnyű a kapcsolattartás általa.