Bárhová küldhet vészjelzést a vezeték nélküli riasztó

by

Otthonunk és családunk biztonságát mindennél fontosabbnak tartjuk és ennek országszerte egyre kifejezettebben látható jelei is vannak. Rengeteg háztartásban van riasztórendszer, ami azon nyomban vészjelzést küld a tulajnak, a hatóságoknak, sőt, a szomszéd okostelefonjára is megérkezhet a riasztás.

Mindez vezeték nélküli hálózaton keresztül történik, így a fogadó fél szempontjából semmi másra nincs szükség, csupán aktív internetkapcsolatra és cseppet sem számít, hogy fizikailag éppen hol tartózkodik az illető. A riasztórendszer elsősorban vagyonvédelmi célokra lett kifejlesztve. Amikor senki sincs otthon a ház lakói közül, akkor lehet venni a legnagyobb hasznát.

Amennyiben a riasztórendszer megfelelően van kiépítve, úgy esélye sem lehet a betörőnek, mert mielőtt még észbe kapna, a készülék minden előre beállított elérhetőségre szétküldte a vészjelzést, így szinte biztosan hamarosan a helyszínre érkezhet valaki. Azonban előfordulhat olyan eshetőség is, hogy nem sikerül fülön csípni a betolakodót, ilyenkor pedig már nehéz lehet a nyomára bukkanni, ha nincsenek szemtanúk.

Pontosan ezen okból kifolyólag érdemes a riasztórendszer mellé kamerahálózatot is telepíteni, amelyekkel kiváló felbontásban fedhető fel a tolvaj kiléte. A komplett felszerelés ára eléggé húzós lehet, viszont számtalan lehetőség létezik. Mindenegyes részlet kialakítható úgy is, hogy az bármelyik megrendelő igényeinek megfeleljen. Az alarmdirect.hu munkatársai forgalmazóként és kivitelezőként sem fognak csődöt mondani. Az általuk felszerelt riasztórendszer működése tökéletesen megbízható az összes árkategóriában.