Az iRobot Roomba robotporszívó kitakarít Ön helyett

by
Az iRobot Roomba robotporszívó nagy segítség a takarításban
Az iRobot Roomba robotporszívó nagy segítség a takarításban

A jövőben játszódó filmekben gyakran találkozhatunk olyan robotokkal, amelyek feladata a házimunkák elvégzése. Így ezek az eszközök mosnak, főznek, és ha kell, takarítanak is. Nos, ez már nem csak álom, hanem a valóság, ugyanis az iRobot Roomba robotporszívó és más konyhai robotok már mindezt valóban képesek elvégezni. Persze senki se gondoljon arra, hogy egy bádogemberszerű lény jön-megy a lakásban, és elvégzi az épp kiszabott feladatokat.

Ezek egyszerű automatizált berendezések, melyek sok esetben hasonlítanak a hagyományos készülékekhez, azzal a különbséggel, hogy beprogramozhatóak. Így az előre beállított iRobot Roomba robotporszívó elvégzi a feladatát, amikor azt kell. Más konyhai berendezések pedig másra programozhatóak. Ez igen nagy segítség lehet egy háziasszony számára, hiszen így mindenre marad elég ideje, és még egy kis pihenésre, kikapcsolódásra is marad idő.

Ön nyugodtan pihenhet, végezheti egyéb teendőit, vagy akár el is mehet otthonról, hiszen ez a praktikus eszköz elvégzi a takarítást. Önnek csupán annyi dolga van, hogy miután az iRobot Roomba robotporszívó elvégezte a feladatot, kiürítse a portartályát. Ez a berendezés ugyanolyan jó munkát végez a szőnyegen is, mint a parkettán, a kerámia járólapokon vagy a linóleumon, és még az ágy alá is bátran bemegy, hogy ott se maradjon semmi kosz. Kiválóan felszívja a hajszálakat és a kisállatok elhullajtott szőrét is.

A HEPA szűrőjének köszönhetően pedig a lakás levegője tiszta és pormentes lesz. A modern iRobot Roomba robotporszívó az akusztikus érzékelőinek segítségével kiválóan elkerüli a különböző akadályokat, és tökéletesen bejárja az egész lakást, hogy mindenütt kitakarítson. A szenzorokkal a szennyezés mértékét is képes érzékelni, így ahol szükség van rá, ott többször is áthalad, hogy tökéletes tisztaságot hagyjon maga után. Az iRobot Roomba robotporszívó beprogramozható a hét minden napjára, hogy mikor, melyik órában kezdjen el takarítani. Így mire Ön és családja hazaér a munkából, már tiszta, ragyogó otthon várja a családot.