Autós tartozékok széles kínálata

Az autós tartók megkönnyítik a vezetést

by

Autóvezetéskor nagyon nehéz a telefont is kezelni, főleg ha annak GPS funkcióját is előszeretettel használja. Látogasson el a honlapunkra, az autós tartók közül pedig szerezze be azt a modellt, amelyikkel a legjobban tud boldogulni!

A szellőző lamellára felhelyezhető változatokon túl, most dizájnos külsővel rendelkező, műszerfalra rögzíthető típusok is kaphatóak. Nem utolsósorban léteznek olyan telefon és tablet használatára alkalmas rögzítő egységek is, amiket a fejtámlára kell fixálni, így a hátul ülő utasok is filmeket vagy más felvételeket nézhetnek az utazás ideje alatt.

Kiváló lehetőség lekötni vele a gyermekek figyelmét, így nem zavarják Önt a vezetésben. Tárgyalások esetén használhatja videokonferenciára is ugyanúgy, mint bármikor máskor.

Az autós tartók különböző színekben kaphatóak. Nagyon kedveltek a fekete, a szürke, a piros, a barna és az ezüst árnyalatok, de pink és fehér színű is kapható nálunk. Most akár 30-40 % olcsóbban is hozzájuk juthat, ha online rendeli meg. Garantáltan megéri!