Kilincsek többféle formában

Antik hatású a réz kilincs

by

A letűnt időkből származó bútorok, ajtók és ablakok kedvelőinek, az antikvásárok alkalmával összegyűjtött darabok feljavítása sok esetben kellemes kikapcsolódást ígérnek.

Egy antik ajtó elengedhetetlen kelléke a réz kilincs, ami ugyancsak archaikus arculatot kölcsönöz. A hagyományos alapanyagból készült fogantyú általában rozettás kialakítású, így mindenfajta zárszerkezethez tökéletesen illeszthető, de elérhető a klasszikusabb változata is.

Az ajtó nélkülözhetetlen kiegészítő darabjának tudható be a kinyitáskor és a becsukás során használt fogókar. A réz kilincs egyaránt használható beltéri és kültéri ajtókra szerelve, rendszeres karbantartás mellett pedig sokáig ellátja a feladatát.

A Maestro termékcsaládban elérhető réz kilincs minőségi megmunkálás által gyártott portéka, ami megbízható és egyben esztétikus kialakítást eredményez. A pontos munkával elkészített fogókar, a gyártó által letesztelt termék. A Maestro márkanév alatt kibocsátott réz kilincsre az előállító cég 5 év jótállást vállal.