vákuumos robotporszívó

A vákuumos robotporszívó mint alternatíva

by

A háziasszonyok körében rendkívül megosztó téma szokott lenni a porszívózás. Vannak, akik kifejezetten kedvelik ezt a háztartási tevékenységet és olyanok is vannak, akik ha tehetnék, kitörölnék az univerzumból. A vákuumos robotporszívó talán megoldja ezt a dilemmát, mert olyan csodás tulajdonságokkal rendelkezik, hogy még egy jobb háziasszonynak is becsületére válna.

Munkája fantasztikusan alapos, ha elhagy egy-egy területet, később visszatér rá. A lényeg, ahogy a neve is mutatja, a porszívózásban rejlik, amely tevékenység robot által irányított folyamat lesz ebben az esetben, nem is akármilyen minőségben. Hallatlanul komoly fejlesztések zajlottak a háttérben, mire ez a remek szerkezet kialakult.

Nagyon intelligens berendezés, hiszen kommunikál a tulajdonosával, jelzi, ha le fog merülni és tölteni szükséges, vagy ha kiürült a víztartály, esetleg egyéb gond adódik a működés során. A vákuumos robotporszívó természetesen terepérzékelővel van felszerelve. Kis helyen elfér, így nem hiányozhat egyetlen háztartásból sem!