tetőablak

A tetőablak a padlásszoba legfontosabb eleme

by

A padlás megannyi funkcióval ellátható, ám a legjobb kihasználása egyet jelent a lakható szobává alakításával, aminek számtalan előnye van az ingatlan értéke és a családtagok szempontjából egyaránt. Első lépésben a tetőablak helyét és méretét kell kiválasztanunk, mert ablak nélkül nem lesz élhető a tér.

Miután megvan a kapcsolat a természetes fénnyel, jöhetnek a további ötletek, amelyek mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy különlegessé varázsoljuk a sík felületi helyiséget. Sok helyen gyerekszobává alakítják a tetőteret, gondolván, hogy a gyermekek jobban bírják a lépcsőzést, illetve a nehezen elhelyezhető bútorok miatt.

Ám az ötletesen elhelyezett, minőségi tetőablak olyannyira kellemessé és világossá teheti az egész teret, hogy sokkal tágasabbnak fog tűnni, mint azt elsőre gondolnánk. Természetesen nem ajánlott túlzsúfolni, mert sokkal előnyösebb, ha egyedi stílusban rendezzük be és a hely méretéből, meg a falak felületéből indulunk ki. A schindler.hu oldalon találunk minőségi tetőablakokat, ami a legfontosabb eleme a padlásszobáknak.