A szőnyegek melegséget árasztanak

by
A szőnyegek szerepe a lakásban
A szőnyegek szerepe a lakásban

A szőnyeg már nagyon rég az otthon egyik fontos eleme, komfortot és melegséget biztosít, éppen ezért kiemelt figyelmet kell fordítani a kiválasztására. A szőnyegek már lassan igazi műalkotásként készülnek, ez köszönhető az egyre jobban megújuló technológiának és a tervezők egyre szabadabb képzeletének.

A kézzel készített daraboknak már rég helye van a luxuspiacon, de mindig jelennek meg újak. Napjainkban, a készítők már inkább arra törekednek, hogy mindenki számára elérhető legyen, követve a változó divatot.

Félévente kerülnek új darabok a piacra, megjelentek az élénk színek és a mintázatuk is eltérő, de még mindig megtalálható a hagyományos perzsamintás. Készülhet kézzel vagy akár géppel is, akryl és gyapjúszálból egyaránt.

Az Arte Espina szőnyegek színesek és leginkább mintásak, ezáltal egyedi hangulatot biztosítanak a lakás bármelyik pontjában. A tervezőknek csak a képzeletük szab határt, sőt, még a vásárlókat is meglepi az egyedi kollekció. Ezek a darabok kézi tűzéssel vagy kézi szövéssel születnek.