reptéri parkolás

A reptéri parkolás többé nem lesz probléma

by

Ha Önnek is a Liszt Ferenc repülőtérről indul a járata és több napra külföldre utazik, akkor magától értetődő, hogy a közelben keres parkolóhelyet, ahol védett, őrzött területen hagyhatja a személygépkocsiját. Az igényeknek eleget tevő reptéri parkolás a vecsési fapados parkolónak köszönhetően egyszerű, gyors és kifizetődő.

A térfigyelőkkel bekamerázott terület, mintegy 300 férőhellyel áll az utasok rendelkezésére, ezek között van szabadtéri, fedett parkolóhely is, nem beszélve a zárt garázsokról, ahol helyet kaphat motorkerékpár, csónak, utánfutó is. A Ferihegy Airport Parking sokszorosan megkapta már a fapados jelzőt, köszönhetően annak, hogy könnyedén megközelíthető, árak szempontjából pedig mindenkinek elérhető.

A Vecsésen található komplexumba online is igényelhető a reptéri parkolás, több nap esetén egyéni szerződést is köthet. A parkolóból transzferbusz szállítja az utasokat a terminálokhoz és ugyanúgy felveszi őket akkor, amikor visszatértek a külföldi útjukról. Honlapunkon minden fontos infót meglel a reptéri parkolás előnyeiről.