panyolai pálinka

A Pányolai Pálinka mindenkit elvarázsol

by

Ha a külföldi vendégeit szeretné megkínálni valamilyen jellegzetes magyar itallal, akkor ehhez egyértelműen a pálinka jelenti a legjobb választást. Hiszen bort, pezsgőt és különféle röviditalokat is kóstolhattak bárhol a világon, de Panyolai Pálinka és még ahhoz hasonló sem készül sehol máshol.

Nem véletlen kerültek fel a hazai gyümölcspárlatok a hungarikumok sorába, hiszen ezek tényleg Magyarországot képviselik. Aki egyszer kóstolta, az mindig hozzánk fogja kötni ezeket a nedűket. A Panyolai Pálinka pedig egy kivételes változata az általunk is oly szeretett italnak, így méltó helye lehet az asztalon welcome drink-ként, aperitifként és valami finom magyar étel kísérőjeként is.

A diszkontital.hu oldalon több mint 130 változat közül választhatja ki az igényeinek megfelelőt, de ha tanácsolhatunk valamit, akkor tegyen be többfélét is a kosarába! A vendégségbe érkező barátai, ismerősei egészen biztosan szívesen meg fogják kóstolni az első kupica Panyolai Pálinka után a többi ízesítést is, így jobb, ha előre felkészül az igényeik kiszolgálására.