NP-F980/F970 utángyártott akkumulátor

A NP-F980/F970 utángyártott akkumulátor remek alternatíva

by

A fényképezőgép meglehetősen nagy energiafogyasztással rendelkező készülék, így még a legmegbízhatóbb modellek is maximum 300-400 képkockáig tartanak ki, majd újabbakat és újabbakat kell vásárolni. Azonban a kicsi és könnyű NP-F980/F970 utángyártott akkumulátor biztosítja a Lítium-ion minden előnyét, ami azt jelenti, hogy a készülék bármikor feltöltődhet vagy lemerülhet a memóriahatás kifejtése nélkül.

Ez azt jelenti, hogy az akku soha nem veszíti el a teljes töltöttségre való képességét. Az NP-F980/F970 utángyártott akkumulátor folyamatosan mutatja a töltöttségi szintet az LCD kijelzőn, valamint a keresőben is, miközben mindvégig kommunikál a kamerával.

Egyetlen teljes feltöltéssel 12 óra működési időt érhetünk el. Ezek a Lítium-ion akkuk beépített mikroprocesszorral rendelkeznek, ami pontosan kiszámítja a hátralévő élettartamot. Miért előnyös az NP-F980/F970 utángyártott akkumulátor használata az egyszerű elemek helyett? Azért, mivel ezek a típusok többször is felhasználhatóak a lemerülés után.