kabinbőrönd

A kabinbőrönd mérete légitársaságonként változó

by

Az idősebbeknek még mindig szokatlan lehet, hogy korlátozás nélkül oda utazhatnak, repülhetnek, ahová akarnak, azonban talán a globalizációnak köszönhetően, a fiatalabbaknak ez már életforma. A munkahelyi kiküldetések, tárgyalások gyakran csak néhány órát, esetleg egy napot vesznek igénybe, amihez nem szükséges sok csomag, legtöbbször elegendőnek bizonyul a fedélzetre felvihető kabinbőrönd telepakolása.

Bár a szabályok a közelmúltban sokat változtak és általában légitársaságonként eltérőek, azonban még mindig akadnak olyan méretű bőröndök, amelyek poggyászként felvihetőek a repülőgépre.

Megvásárlásuk a taskam.hu webáruházban nagyon egyszerű, hiszen a kabinbőröndök éppen érvényben lévő aktuális méretéről is tájékozódhatnak az érdeklődők, illetve légitársaságonként külön megtekinthetőek az előírásoknak megfelelő darabok.

Ezek a kisebb bőröndök, a nagyobb társaikhoz hasonlóan, készülhetnek szövetből, de akár merevfalúak is lehetnek, természetesen számos mintával és guruló változatban is megvásárolhatóak.